• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Royal kunstgras

Royal kunstgras staat bekend als een waar luxemerk. Het is kunstgras van zeer hoge kwaliteit en is dankzij de geavanceerde technologie van Royal Grass niet van echt te onderscheiden. Het kunstgras is verkrijgbaar in verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan hoog gras of zongebruinde sprieten. Hierdoor kunt u zelfs van de zomer genieten in de winter. Het kunstgras van Royal Grass staat garant voor een prachtig gazon waar u jaren van kunt genieten. Onze kunstgras van Royal voldoet ook aan de volgende punten.

  • Vrij van zware metalen
  • ISO-certificeert
  • Dier-, en kindvriendelijk
  • Uv-bestendig
  • Weersbestendig

Door te kiezen voor Royal kunstgras bent u verzekerd van de crème de la crème onder het kunstgras. Komt u er niet uit welk type grasmat het beste past bij uw tuin? Wij helpen u graag verder.

Diervriendelijk kunstgras van Royal kunstgras

Het kunstgras van Royal staat bekend als een zeer diervriendelijk merk. Het merk heeft het kunstgras zeer fijn afgewerkt, waardoor het gras geen scherpe randen meer heeft. Dit betekent dat uw trouwe viervoeter urenlang kan spelen in de tuin zonder verwondingen op te lopen. Ook is het kunstgras zeer stevig. Honden zijn minder geneigd te graven in kunstgras, doordat zij hierin geen grond ruiken. Dit betekent ook dat zij niet snel hun behoeften doen op het gras. Heeft uw hond of kat dit toch gedaan? Dan is het gras eenvoudig schoon te maken met lauwwarm water.

Royal kunstgras vakkundig aanleggen

Het aanleggen van kunstgras kan een complexe, maar vooral tijdrovende klus zijn. U moet ervoor zorgen dat de ondergrond perfect egaal en vlak is. Ook moet het kunstgras naadloos aansluiten. Gebeurt dit niet dan kan het kunstgras beschadigen bij de randen als uw kinderen of huisdieren op het gras spelen. Wij helpen u graag verder bij het vakkundig aanleggen van kunstgras in uw tuin, balkon of dakterras. Komt u er niet uit hoeveel vierkante meters u nodig heeft van Royal kunstgras? Wij helpen u graag verder om het kunstgras het gehele jaar door groen te houden!