• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras Zeeland

Geen mos, geen onkruid, altijd groen én onderhoudsvrij. Dat is precies wat u krijgt als u kiest voor kunstgras. Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden en zijn er in allerlei soorten en maten. Zo hebben wij bijvoorbeeld lang kunstgras, kort kunstgras, gekleurd kunstgras en zacht kunstgras. Afhankelijk van uw voorkeur kunnen wij samen met u afstemmen welk type kunstgras het beste past bij uw woning. Wij leggen onder andere kunstgras in:

  • De tuin
  • Het balkon
  • Het dakterras

Wij kijken graag met u mee hoe wij het beste kunstgras aan kunnen leggen in Zeeland. Wij bieden onder andere een speciale legservice aan, zodat uw kunstgras vakkundig wordt aangelegd in uw tuin, balkon of terras in Zeeland.

Goed en mooi kunstgras hoeft niet duur te zijn

Vaak heerst er de gedachte dat kunstgras erg duur is. Toch valt dat reuze mee als je nagaat dat de kunstgras jaren meegaat. Daarmee is nog niet eens rekening gehouden met het feit dat u nooit met het gras hoeft te maaien! Natuurlijk is het ook belangrijk dat u ervoor zorgt dat het gras vakkundig wordt aangelegd. Zo heeft u minder verspilling en heeft u dus ook minder vierkante meters kunstgras nodig voor aan uw woning in Zeeland. Daarnaast bieden wij ook restpartijen kunstgras aan. Deze partijen kunt u ook kopen voor een mooie prijs.

Kindvriendelijk kunstgras Zeeland

Veel mensen kennen vast nog wel die harde kunstgrasvelden die lagen in verschillende sportaccommodaties. Dit zou zomaar een reden kunnen zijn dat u niet kiest voor kunstgras. Juist als u kinderen heeft is het extra belangrijk om kunstgras van goede kwaliteit te kopen. Ons kunstgras is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor uw kind geen verwondingen oploopt zodra het speelt op het gras. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen op het gebied van kunstgras aanleggen? Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het verwezenlijken van uw droomtuin!