• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras voor huisdieren

Een leuke, en groene, tuin voor mens en dier. Dat is wat iedereen graag wil realiseren en kunstgras is een goede optie! Dit komt, doordat het gemaakt is van hoogwaardige materialen waardoor het kunstgras geschikt is voor huisdieren. Het kunstgras van TCR Kunstgras bestaat er in verschillende vormen. Zo heb je bijvoorbeeld hoog kunstgras welke leuk is voor honden of juist laag kunstgras voor de konijnen. Het kunstgras voelt namelijk zacht aan op de pootjes, waardoor uren speelplezier gegarandeerd is. Mocht uw konijn een ware knager zijn, dan is het niet aan te raden het kunstgras te plaatsen in de ren. Ook bij stoeipartijen zal uw huisdier geen verwondingen lopen door het kunstgras. Hierdoor is kunstgras een zeer geschikt oplossing om een onderhoudsvrij gazon te hebben welke garant staat voor urenlange speelplezier met uw huisdier.

Urenlang spelen met je huisdier op kunstgras

Kunstgras staat niet alleen bekend als zeer onderhoudsvriendelijk, maar ook als diervriendelijk. Wilt u uw huisdier het afleren om te graven? Dan is kunstgras zeer geschikt om dit te doen. Doordat uw hond de aarde niemand ruikt zal het dier er ook niet meer naar graven. Hierdoor blijft uw grasmat extra lang intact. Ook kunnen uw huisdieren urenlang spelen, mits het grasmat goed vast zit. Dit betekent dus dat de ondergrond stevig moet zijn én goed moet zijn aangelegd. Dit klusje kunt u toevertrouwen aan TCR Kunstgras. Met jarenlange ervaring weten zij precies hoe zij kunstgras aan moeten leggen op elk stukje ondergrond.

Heeft u een huisdier die regelmatig zijn/ haar behoefte doet op het gras? Dieren zijn minder snel geneigd om het te doen op kunstgras. Hierdoor is kunstgras zeer geschikt voor huisdieren. Mocht uw hond of kat het toch onverhoopt gedaan hebben op het gras. Dan is dit zeer eenvoudig schoon te maken met lauw water.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kunstgras voor huisdieren? Wij helpen u graag verder. Wilt u het kunstgras voelen en zien? U bent altijd welkom in onze winkel in Rucphen!