• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras valdemping

Wanneer u kunstgras aanlegt kan dit soms wat hard aanvoelen. Net als bij echt gras is de grond zeer stevig. Dit betekent dus dat een val soms behoorlijk hard kan aankomen op het sportveld of speeltuin. Dit probleem kunt u eenvoudig oplossen door een kunstgras valdemping aan te leggen. De kunstgras valdempers zijn gemaakt van een speciaal materiaal gemaakt dat de val goed dempt. Daarnaast is de valdemper geperforeerd. Dit betekent dat het waterdoorlatend is en er dus geen grote plassen water ophopen op het gras na regenachtige dagen. Kunstgras valdemping is geschikt voor verschillende locaties zoals:

  • Speelvelden
  • Sportvelden
  • Rond klimtoestellen
  • Bij zwembaden
  • In tuinen

Bent u nog niet zeker of valdemping nodig is voor uw tuin, speeltuin of zwembad? Wij helpen u graag verder bij het vinden van de ideale oplossing. Door te kiezen voor TCR Kunstgras bent u verzekerd van een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het vak.

Kunstgras valdemping vakkundig aanleggen

Het aanleggen van kunstgras is een tijdrovende karwij. U moet er niet alleen op letten dat de ondergrond glad en egaal is, maar ook dat u de juiste ondergrond heeft. TCR Kunstgras heeft jarenlange ervaring in het leggen van valdemping onder kunstgras. Samen met u kijken wij mee of u beschikt over het juiste type ondergrond. Vervolgens gaan wij deze voor u egaliseren. Zodra de ondergrond glad en egaal is plaatsen wij de valdempers alvorens wij de kunstgrasmat leggen. Zodra dit alles is gedaan kunt u jarenlang genieten van een prachtig groen gazon.

Kindvriendelijk kunstgras met valdemping

Het kunstgras is zeer geschikt voor tuinen waar kinderen veel op spelen. Met name tijdens het voetballen kan een val behoorlijk hard aankomen. Door valdemping aan te leggen voorkomt u dit probleem eenvoudig. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor kwalitatief hoogwaardig kunstgras. Dit kunstgras is stevig en goed afgewerkt. Hierdoor voorkomt uw kind onnodige verwondingen. Bent u benieuwd welk kunstgras het beste past bij uw tuin? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden!