• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras Tilburg

Een perfect groen gazon dat altijd in de bloei lijkt en waarvoor u niets hoeft te doen. Kunstgras is dan niet het eerste waar u aan denkt. Dit komt met name doordat veel mensen denken dat kunstgras altijd heel erg nep lijkt. Dit klopt enkel in gevallen waarbij kunstgras met lage prijzen worden aangeboden. Het kunstgras van TCR Kunstgras is niet van echt te onderscheiden en kan vakkundig worden aangelegd aan uw woning in Tilburg. Het kunstgras dat wij aanbieden staat garant voor de volgende punten:

  • Weerbestendig
  • Uv-bestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Diervriendelijk
  • Niet van echt te onderscheiden

Wilt u graag kunstgras aanleggen op uw dakterras, in uw tuin of op het balkon in Tilburg? Wij helpen u graag verder bij het aanleggen van een prachtig kunstgrasveld.

Kunstgras aanlegservice Tilburg

Kunstgras aanleggen kan een complexe klus zijn. Als eerste moet u erop letten dat u de juiste aantal vierkante meters berekend voor uw specifieke tuin. Daarnaast moet u deze zo snijden dat de randen precies aansluiten. TCR Kunstgras biedt daarnaast een unieke aanlegservice. Hierbij helpen wij u bij het berekenen en het aanleg van uw kunstgras gazon. Hierdoor bent u verzekerd dat het gras er feilloos bij ligt. Zodra er namelijk openingen tussen de stukken gras zit is er kans dat de randen beschadigen.

Kindvriendelijk kunstgras Tilburg

Buiten spelen blijft leuk voor ieder kind. Maar voor ouders is het extra leuk zodra zij geen groene vlekken meer uit de kleren hoeven te wassen van hun kinderen. Door kunstgras aan te leggen aan uw woning heeft u hier geen last meer van. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Of bent u benieuwd wat voor kunstgras wij zouden adviseren voor uw woning in Tilburg? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken!