• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras Tholen

Kunstgras is altijd groen en heeft weinig onderhoud nodig. Om die reden is dit de ideale oplossing voor mening huiseigenaar. Toch is het wel belangrijk om te kiezen voor de beste kwaliteit kunstgras. Goedkoop kunstgras raakt snel beschadigd en verkleurd snel. Hierdoor is dit alsnog een dure investering en ziet de tuin er snel ook goedkoop uit. Door te kiezen voor het kunstgras van TCR kunstgras bent u verzekerd van prachtig groen en stevig gras welke niet van echt is te onderscheiden. Het kunstgras is gemaakt van stevig materiaal en voldoet aan de volgende eisen:

  • Weerbestendig
  • Uv-bestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Diervriendelijk
  • Niet van echt te onderscheiden

Het maakt niet uit wat het weer is, uw gras blijft altijd groen, verkleurd niet en raakt niet beschadigd onder stormachtige omstandigheden. Bent u benieuwd hoe wij uw kunstgrasgazon aanleggen in Tholen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Kindvriendelijk kunstgras voor uw woning in Tholen

Het kunstgras dat wij aanleggen is zeer stevig. Dit betekent dat de kinderen zonder problemen kunnen voetballen op het gazon. Dit heeft ook nog eens twee voordelen: er komen geen gaten in het gazon en u hoeft geen hardnekkige vlekken te wassen uit de kleding van uw kind. Het gras is ook niet erg hard. Dit betekent dus ook dat uw kind geen verwondingen kan oplopen door het kunstgras.

Stevig kunstgras aanleggen in Tholen

Stevig kunstgras kunt u laten aanleggen door TCR Kunstgras. Het kunstgras dat wij bij u aanleggen in Tholen wordt gedaan door experts. Zij helpen u met het berekenen van de juiste hoeveelheid kunstgras en leggen het vakkundig aan. Hierdoor heeft u er geen omkijken naar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kunstgras leggen in Tholen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.