• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras specialist

TCR kunstgras is al jaren de kunstgras specialist in Rucphen en omgeving. Zo hebben wij al talloze bedrijven en particulieren blij kunnen maken met een prachtig, en onderhoudsarm, kunstgrasgazon. In ons assortiment zitten enkel topmerken zoals: Royal kunstgras, Finesse, Eco Green en Primavera. Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden, is duurzaam en net zo belangrijk: het is kind-, en diervriendelijk. Ook helpen wij u graag verder als kunstgras specialist als u een nieuw sportveld of speelplaats aan wilt leggen. Wij denken met u mee hoeveel vierkante meters er benodigd zijn voor het project en leggen deze vervolgens ook vakkundig aan. Door kunstgras aan te leggen van TCR Kunstgras heeft u geen onderhoud en heeft u het gehele jaar door een prachtig groen gazon. Ons kunstgras is geschikt voor:

  • Tuinen
  • Dakterrassen
  • Balkons
  • Speeltuinen
  • Sportvelden

Wij denken graag met u als uw kunstgras specialist wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied het aanleggen en leveren van kunstgras.

De legservice van uw kunstgras specialist

Kunstgras aanleggen kunt u het beste uitbesteden aan de kunstgras specialist. Het is namelijk belangrijk dat de ondergrond perfect is aangelegd, dat de matten goed aansluiten en dat de kunstgrasmatten worden gesneden aan de specifieke afmetingen van uw tuin, balkon of dakterras. Met jarenlange ervaring hebben wij al talloze kunstgrasmatten aangelegd en weten dus precies hoe wij uw kunstgrasmat moeten aanleggen.

Kindvriendelijk kunstgras

Als kunstgras specialist is het belangrijk om enkel de beste kwaliteit in huis te hebben. Door te kiezen voor een kunstgrasmat van hoge kwaliteit is het zeer geschikt voor kinderen. Dit betekent dus dat het gras geen scherpe randjes heeft waardoor uw kind kleine verwondingen kan oplopen. Ook hoeft u de kleren niet meer te wassen met hardnekkige grasvlekken. Bent u benieuwd wat de kunstgras specialist voor u kan betekenen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.