• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras Roosendaal

Een groene, maar onderhoudsvriendelijke tuin. Dat is precies wat u krijgt als u kunstgras aanlegt. Bij TCR Kunstgras helpen wij u graag bij het vakkundig aanleggen van kunstgras in Roosendaal. Het kunstgras dat wij aanleggen is niet van echt te onderscheiden en is geschikt voor tuinen, openbare ruimtes en balkons. Wij vinden het belangrijk om alleen het beste kunstgras aan te leggen. Om die reden vinden wij het belangrijk dat ons kunstgras dat wij aanleggen bij u in Roosendaal voldoet aan de volgende eisen:

  • Duurzaam
  • Niet van echt te onderscheiden
  • Uv-bestendig
  • Diervriendelijk
  • Bestendig tegen schimmel en rot

Alleen het beste kunstgras hoort te liggen in uw tuin. Door te kiezen voor het kunstgras van TCR Kunstgras bent u verzekerd van een betrouwbare leverancier van kunstgras.

Van keuze tot aanleg

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod van kunstgras. Dankzij de ruime keuze kunt u kiezen voor laag gras, hoog gras en bloeiend gras. Zodra u uw keuze heeft gemaakt voor het type kunstgras helpen wij u mee bij het berekenen van het aantal vierkante meters voor uw tuin. Heeft u bijzondere afmetingen nodig? Wij helpen u graag bij het aanleggen van het gazon.

Kindvriendelijk gazon met kunstgras

Zodra u kunstgras aan laat leggen in uw tuin in Roosendaal bent u verzekerd van een staaltje vakmanschap. Het gras watert af, waardoor u geen last heeft van plassen water bij stormachtig weer. Daarnaast is het gras kindvriendelijk. U hoeft minder vaak hardnekkige groene vlekken uit de kleding van uw kind te wassen. Ook ziet u geen beschadigingen in uw gazon. Bent u benieuwd hoe wij uw kindvriendelijke kunstgrasgazon aanleggen aan uw woning in Roosendaal? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.