• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras Rijsbergen

Wilt u in uw tuin kunstgras aanleggen in Rijsbergen? Dan is het belangrijk om te kiezen voor de beste kwaliteit. De beste kwaliteit kunstgras ziet er niet alleen uit als echt, maar gaat ook nog eens jaren mee. Ook is dit bestendig tegen uv-straling. Het gras verkleurt dus niet door langdurige blootstelling aan sterke zonnestraling. Bij TCR Kunstgras helpen wij u verder bij de keuze voor het juiste type kunstgras. Het kunstgras dat wij leveren voldoet altijd aan de volgende eisen:

  • Weersbestendig
  • Niet van echt te onderscheiden
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Rot-, en schimmelbestendig

De kunstgras gazons van TCR Kunstgras zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Wij helpen u graag verder om een prachtig kunstgras gazon te realiseren waar u weinig tot geen onderhoud aan heeft.

Kunstgras aanleggen in Rijsbergen

Bij TCR Kunstgras bent u verzekerd voor de beste kwaliteit kunstgras. Wij bieden echter wel diverse typen kunstgras aan. Denk bijvoorbeeld aan laag gras, hoog gras en bloeiend gras. Hierdoor kunt u kiezen voor gras die het beste bij uw tuin past. Wij bieden kunstgras per vierkante meter aan. Komt u er niet zelf aan uit hoeveel kunstgras u nodig heeft? Wij helpen u graag verder om het samen met u te berekenen. Ook kunnen wij het kunstgras aan leggen in uw tuin in Rijsbergen. Ook bent u altijd welkom in onze winkel in Rucphen om te kiezen voor het juiste type kunstgras. Hierdoor kunt u zien en voelen wat voor u het beste kunstgras is. Het kunstgras dat wij bij u aan kunnen leggen is kindvriendelijk. Dit betekent dat het gras niet beschadigd raakt tijdens een potje voetbal. Ook geeft het gras niet af, waardoor u geen groene vlekken meer hoeft te wassen uit de kleding van uw kind. Bent u benieuwd wat voor kunstgras wij bij u aanleggen in Rijsbergen? Wij komen graag met u contact om de mogelijkheden te bespreken.