• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras restanten

Een restant kunstgras lijkt wel een negatieve lading te hebben, maar het is juist voordelig! De restanten kunstgras hebben dezelfde kwaliteit als al onze andere producten, maar tegen een lagere prijs. Restanten opkopen is daarom een van de beste manieren om goedkoop kunstgras te kopen. Onze kunstgras restanten prijzen wij zeer aantrekkelijk en kunnen het gras voor u op maat snijden. Dit betekent dat het restant kunstgras zo wordt gesneden dat deze precies past in uw tuin, balkon of dakterras.

Hoge kwaliteit kunstgras restanten kopen

Kwalitatief hoogwaardig kunstgras heeft als grootste voordeel dat het voelt en uitziet als echt gras. Het is dan wel belangrijk om te kiezen voor goed kunstgras en niet het goedkoopst mogelijke kunstgras. Het opkopen van restanten kunstgras biedt hierbij de oplossing. Hierdoor kun je namelijk voor een voordelige prijs kunstgras kopen, welke normaal een hogere prijs heeft. Het kunstgras is eenvoudig zelf aan te leggen, maar wij kunnen dit ook voor u doen met onze legservice. Daarnaast heeft het opkopen van kunstgras restanten nog een aantal andere voordelen:

  • Voordelig in aanschaf
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geschikt voor verschillende doeleinden
  • Onderhoudsvriendelijk

Bent u benieuwd welke restanten kunstgras wij nog hebben liggen? U kunt kijken in onze webshop en u bent welkom in onze showroom in Rucphen.

Veilig en onderhoudsvriendelijk kunstgras

Natuurlijk is het fijn dat u niet constant het gras moet maaien, maar het is ook belangrijk dat het gras veilig is. Bij kunstgras van slechte kwaliteit kunstgras kan het gras aan de harde kant zijn. Hierdoor kan uw kind of huisdier verwondingen oplopen tijdens het spelen. Door onze restanten kunstgras te kopen voorkomt u dit probleem. U krijgt namelijk kunstgras van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Ook is het kunstgras uv-bestendig, waardoor het niet verkleurd door de jaren heen. Bent u benieuwd wanneer of welke kunstgras restanten wij nu hebben? U bent altijd welkom om te komen kijken, of bezoek onze webshop voor de mogelijkheden.