• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras Oudenbosch

Groen gras zonder er iets voor te hoeven doen. Dat is precies wat u kunt realiseren met het kunstgras van TCR Kunstgras. Het kunstgras is niet van echt te onderscheiden en is daarnaast duurzaam. Kunstgras is een investering die u doet voor de komende jaren. Hierdoor is kunstgras ook nog eens een voordelige aankoop. U hoeft nooit materiaal te kopen voor het onderhouden van het gras en u hoeft het ook niet te maaien of bemesten. Ons kunstgras is bestendig tegen Uv-straling tijdens warme zomers en zonnige winters. Ook krijgt u niet te maken met rotting en schimmel dankzij een goede vochthuishouding van het kunstgras. Wij hebben verschillende typen kunstgras. Denk bijvoorbeeld aan kort gras, lang gras en bloeiend gras. Hierdoor is er een passend type kunstgras voor iedere tuin.

Eigen legservice voor kunstgras in Oudenbosch

Het aanleggen van kunstgras kan een complexe klus zijn. Dit kan onder andere komen door de specifieke afmetingen van uw tuin in Oudenbosch. Wij denken graag met u mee hoeveel kunstgras u nodig heeft voor uw gazon in Oudenbosch. Ook kunnen wij helpen met het plaatsen van het kunstgras. Deze legservice garandeert een vakkundige aanleg van de tuin. Wilt u graag zelf uw kunstgrasgazon aanleggen in Oudenbosch. Wij staan ook voor u klaar voor advies. Hierdoor voorkomt u onnodige fouten tijdens het aanleggen.

Kindvriendelijk gazon met kunstgras

Kunstgras is een kindvriendelijk product. De kinderen kunnen zonder problemen ravotten op het gras. De kleding van uw kind zullen niet onder de vlekken zitten en het gras raakt niet beschadigd. Hierdoor is kunstgras een verantwoorde keuze voor de aanleg van kunstgras. Ook voor dieren is kunstgras een goede keuze. Maar zelden doen katten en honden hun behoeften op het gras. Hierdoor blijft u weinig onderhoud houden aan uw gazon. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor het aanleggen van een kunstgrasgazon in Oudenbosch? Wij helpen u graag verder. Wij staan u graag telefonisch te woord, maar u bent ook welkom in onze winkel in Rucphen.