• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras Oosterhout

Wilt u kunstgras gaan aanleggen in Oosterhout? TCR Kunstgras helpt u graag verder bij het aanleggen van een prachtig groen gazon in Oosterhout. Wij zijn al jarenlang actief in de branche en hebben al talloze consumenten blij kunnen maken met een groen en tijdloos gazon. Door kunstgras aan te leggen in uw tuin in Oosterhout bent u verzekerd van:

  • Weersbestendig gazon
  • Niet van echt te onderscheiden gras
  • Rot en schimmelbestendig gazon
  • Een onderhoudsvriendelijk gazon
  • Kindvriendelijk gazon

Bent u niet zeker hoeveel vierkante meter kunstgras u nodig heeft? Wij staan u graag te woord en helpen u bij het berekenen van het juiste aantal vierkante meters kunstgras voor uw balkon, tuin of dakterras.

Kindvriendelijk kunstgrasgazon in Oosterhout

Een kunstgrasgazon is zeer kindvriendelijk. Het gras geeft niet af, waardoor u niet iedere keer de groene vlekken uit de kleding van uw kind hoeft te wassen. Daarnaast raakt het gras niet beschadigd en voorkomt u een lange hersteltijd van het gazon. Ook is een kunstgrasgazon diervriendelijk. Honden en katten kunnen heerlijk spelen op het gazon. Toch hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat de hond of kat hun behoeften doen op het kunstgras. Honden en katten hebben hier namelijk geen voorkeur voor.

Eigen legservice voor kunstgras in Oosterhout

Het is optioneel om het kunstgras zelf aan te leggen. Als het nodig is helpen wij u graag met advies. Ook kunt u dit tijdrovende klusje uitbesteden aan onze grasleggers. Zij weten precies hoe zij het kunstgras strak aan kunnen leggen. Ook kunnen zij precies langs randen werken waardoor u geen openingen ziet in en langs het gras. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen omtrent het aanleggen van kunstgras in uw tuin in Oosterhout? Wij helpen u graag verder. Wij denken met u mee en kunnen u adviseren bij het kiezen van het juiste type kunstgras.