• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras onderhouden

Jouw tuin zomerklaar laten maken?

Het onderhouden van je kunstgras is cruciaal om de levensduur van je kunstgras te verlengen en de uitstraling te behouden. Met de juiste zorg en aandacht blijft je kunstgras niet alleen langer mooi, maar ziet het er ook altijd fris en natuurlijk uit.

Bij TCR Kunstgras begrijpen we hoe belangrijk dit is en bieden we professionele onderhoudsservices aan om je kunstgras in topconditie te houden.

 


 

kunstgras onderhoud

Stap 1: Verwijderen van onkruid & vuil

Voor een grondige reiniging van je kunstgras verwijderen wij niet alleen het oppervlakkige vuil, maar zorgen we er ook voor dat het diepste vuil uit de mat wordt gehaald.

Met behulp van een geschikte borstel reinigen we de mat tot op de onderkant, waardoor zowel vuil als onkruid effectief wordt verwijderd.

 

 

 

 

 

 

 


 

kunstgras onderhoud

Stap 2: Instrooizand aanbrengen

Door instrooizand in het kunstgras te strooien, zorgen we ervoor dat je kunstgrasmat er weer als nieuw uitziet.

Het instrooizand zakt naar de basis van de mat en helpt de kunstgrasvezels rechtop te blijven staan. Dit geeft je kunstgras niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar verlengt ook de levensduur van de mat.

Wij gebruiken een strooiwagentje voor een gelijkmatige verdeling van het zand, zodat het kunstgras overal optimaal ondersteund zal worden.

 

 

 

 

 


 

Kunstgras opborstelen

kunstgras onderhoud

Stap 3: Het opborstelen van de mat.

Om het instrooizand goed in de mat te krijgen, borstelen we de mat tenslotte op.

Dit zorgt ervoor dat het zand gelijkmatig over de mat wordt verdeeld en diep in de vezels verwerkt zal worden.

Door het borstelen zal de mat ook weer mooi rechtop staan, wat bijdraagt aan een nettere uitstraling en een langere levensduur van de mat.

 

 

 

 

 

 


 

Jouw tuin nog zomerklaar laten maken? Neem vandaag nog contact op met TCR Kunstgras. En vraag gratis en vrijblijvend offerte aan!