• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras kopen

Bij TCR Kunstgras niet alleen particulieren kunnen bij ons kunstgras kopen, maar ook voor zelfstandigen!

 

Waarom Kiezen voor Kunstgras van TCR Kunstgras?

Kwaliteit Boven Alles.

Eerst en vooral staan kwaliteit en service op één bij TCR. Elk stuk kunstgras dat je bij ons koopt is van topkwaliteit volgens de hoogste normen, met aandacht voor detail en duurzaamheid.

Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment, waardoor u altijd het perfecte kunstgras voor uw project kunt vinden.

Een Breed Assortiment.

Of je nu een natuurlijk ogend gazon, een speelplaats voor kinderen of een onderhoudsvrije oplossing voor hun bedrijfstuin willen, wij hebben het perfecte kunstgras voor elke toepassing. Ons uitgebreide assortiment biedt een breed aanbod aan stijlen om aan al uw behoeften te voldoen.

Kom zeker eens kijken naar onze showtuin van wel meer dan 100m²! Kortom, er is voor ieder wat wils!

 

Service die Uw Vertrouwen Waard is.

Bij TCR Kunstgras streven we naar klanttevredenheid. Onze betrouwbare levering en uitstekende klantenservice staan garant voor een soepele en probleemloze ervaring tijdens het kopen van kunstgras. Daarnaast begrijpen we het belang van tijdige levering en zijn we trots op het feit dat we aan deze verwachtingen voldoen.

Ligt de opgegeven locatie binnen een straal van 25 kilometer van Roosendaal en is het totaalbedrag hoger dan 750 euro? Dan bezorgen wij jouw kunstgrasbestelling gratis. Voor bedragen onder dit bedrag brengen wij leveringskosten in rekening.

Deskundig Advies op Maat.

Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Eerst en vooral, helpen we u bij het kiezen van het juiste kunstgras voor uw project. Zodat je zeker het geschikte kunstgras koopt.  Daarnaast bieden we technisch advies over installatie, waarbij we onze expertise inzetten om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat behaalt.

Klaar om te Profiteren?

Neem vandaag nog contact met ons op om kunstgras te kopen en profiteer van onze voordelige groothandelsprijzen en voorwaarden!

Ten slotte mag je ook altijd vrijblijvend offerte aanvragen!