• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras groothandel

Kunstgras groothandel

TCR Kunstgras is een kunstgras groothandel. Dit betekent dat wij kunnen leveren uit eigen voorraad of het bij uw klanten kunnen bezorgen. Wilt u graag een extra service en ook door ons het kunstgras laten aanleggen? Geen probleem! Wij staan als kunstgras groothandel staan ook voor u klaar om het kunstgras op een vakkundige manier aan te leggen. Met een ruim assortiment hebben wij kunstgras dat geschikt is voor tuinen, dakterrassen, balkons,..

 

Ons kunstgras staat garant voor de volgende punten:

  • ISO-certificeert
  • Exclusieve kunstgrassoorten
  • Uv-bestendig
  • Weersbestendig

Wilt je kunstgras kopen maar ben je toch nog niet volledig overtuigd? Kom gerust eens kijken in onze showtuin van wel meer dan 100m²!

Kunstgras groothandel met legservice

Het leggen van kunstgras is een tijdrovende en soms ook complexe klus. U moet bijvoorbeeld niet alleen erop letten dat de ondergrond egaal is afgewerkt, maar ook dat het juiste type ondergrond is gebruikt. Is dit niet het geval dan kunt u problemen ondervinden met het kunstgras. Het water loopt bijvoorbeeld niet goed af of de matten liggen niet correct tegen elkaar. Om die reden is het belangrijk dat het kunstgras vakkundig wordt aangelegd.

TCR Kunstgras helpt u graag verder door het kunstgras vakkundig aan te leggen. Al jaren hebben wij mensen blij kunnen maken met het aanleggen van prachtige kunstgras gazons. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als groothandel in kunstgras of wilt u extra services bieden voor uw klanten op het gebied van kunstgras?

Vraag gratis je kunstgras stalen aan, en neem bij vragen gerust contact op!

Wij helpen u graag verder en staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust eens contact op!