• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras groothandel

Als u als organisatie kunstgras wilt leggen is het extra belangrijk dat het van hoge kwaliteit is. Het moet namelijk ogen als echt, het moet duurzaam zijn en het moet gemaakt zijn van de beste materialen. TCR Kunstgras is ook een groothandel voor kunstgras. Dit betekent dat wij kunnen leveren uit eigen voorraad of het bij uw klanten kunnen bezorgen. Wilt u graag een extra service bieden en ook het kunstgras aan willen leggen? Wij staan als kunstgras groothandel ook voor u klaar om het kunstgras op een vakkundige manier aan te leggen. Het kunstgras is geschikt voor tuinen, dakterrassen, balkons en ook voor grote sportvelden. Ons kunstgras staat garant voor de volgende punten:

  • Vrij van zware metalen
  • ISO-certificeert
  • Exclusieve kunstgrassoorten
  • Uv-bestendig
  • Weersbestendig

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als kunstgras groothandel? Wij helpen u graag verder en bespreken graag met u de mogelijkheden voor het leveren en het eventuele leggen van kunstgras.

Kunstgras groothandel met legservice

Het leggen van kunstgras is een tijdrovende en soms ook complexe klus. U moet bijvoorbeeld niet alleen erop letten dat de ondergrond egaal is afgewerkt, maar ook dat het juiste type ondergrond is gebruikt. Is dit niet het geval dan kunt u problemen ondervinden met het kunstgras. Het water loopt bijvoorbeeld niet goed af of de matten liggen niet correct tegen elkaar. Om die reden is het belangrijk dat het kunstgras vakkundig wordt aangelegd. TCR Kunstgras helpt u graag verder door het kunstgras vakkundig aan te leggen. Al jaren hebben wij mensen blij kunnen maken met het aanleggen van prachtige kunstgras gazons. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als groothandel in kunstgras of wilt u extra services bieden voor uw klanten op het gebied van kunstgras? Wij helpen u graag verder en staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.