• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras Etten-leur

U heeft weinig tijd om uw gazon te onderhouden, maar u wilt toch het gehele jaar door een prachtig groen gazon hebben. Om dit te kunnen realiseren kunt u het beste kiezen voor kunstgras. Het kunstgras dat wij bij u aanleggen in Etten-Leur is zeer onderhoudsvriendelijk en niet van echt te onderscheiden. Het aanleggen van kunstgras lijkt op het eerste gezicht een zeer dure aangelegenheid, maar het kunstgras dat wij bij u leveren in Etten-Leur blijft jaren stevig staan en is bestendig tegen Uv-straling, schimmel en rot. Daarnaast hoeft u nooit meer uw gazon te bemesten of te sproeien. Ideaal voor als u in de steeds heter wordende zomers in Nederland op vakantie bent. TCR Kunstgras legt al jarenlang kunstgras aan en helpt u bij het aanleggen van prachtige gazons zoals:

  • Stadstuinen
  • Groene tuinen
  • Moderne tuinen
  • Diervriendelijke tuinen
  • Kindvriendelijke tuinen

Wij helpen u graag bij het vakkundig aanleggen van een duurzaam gazon in Etten-Leur. Dit doen wij door middel van het aanleggen van kunstgras in uw tuin of balkon. Bent u benieuwd welk type kunstgras het beste bij u past? U bent altijd bij ons welkom in onze winkel in Rucphen.

Duurzaam kunstgras aanleggen in Etten-Leur

Het aanleggen van kunstgras komt zeer nauw. Met name als uw tuin aparte afmetingen heeft is het juist extra belangrijk om dit uit te laten besteden. Hierdoor voorkomt u dat er ruimte zit tussen bijvoorbeeld het gras en het voetpad. Ook denken wij met u mee hoeveel vierkante meter u precies nodig heeft. Hierdoor voorkomt u onnodige kosten bij het aanleggen van kunstgras in Etten-Leur. Wij hebben diverse typen soorten kunstgras. Denk bijvoorbeeld aan hoog gras, laag gras of juist bloeiend gras. Afhankelijk van uw voorkeur denken wij met u mee of dit past bij uw tuin. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor het aanleggen van kunstgras in Etten-Leur. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.