• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras Essen

Kunstgras aan laten leggen is de oplossing om jarenlang geen uren te werken in de tuin. Daarnaast blijft het gras het gehele jaar groen en egaal. Wel is het belangrijk om te kiezen voor het juiste kunstgras. Met name goedkoop kunstgras kan zeer ‘nep’ ogen. Door te kiezen voor het kunstgras van TCR Kunstgras kiest voor stevig kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is. Het kunstgras dat wij onder andere aanleggen in Essen is geschikt voor:

  • Gazons
  • Sportvelden
  • Balkons
  • Dakterrassen

De benodigde hoeveelheid kunstgras verschilt per tuin of woning. Komt u er niet uit welk type gras u wilt of welke hoeveelheid kunstgras nodig is voor uw woning in Essen? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste hoeveelheid kunstgras.

Kunstgras is een duurzame oplossing

Kunstgras aanleggen voor uw woning in Essen is een duurzaam alternatief. Het blijft jaren liggen en ziet er gezonder uit dan enkel stoeptegels. Ook zorgt het voor een frisse uitstraling zonder iets voor te hoeven doen. Het kunstgras zelf is gemaakt van speciale materialen die niet schadelijk zijn voor het milieu. Ook is het kunstgras bestendig tegen uv-straling waardoor het niet snel beschadigd raakt door sterke uv-straling. Het kunstgras is daarnaast ook zeer stevig. Dit betekent dat kinderen jarenlang op het gras kunnen spelen zonder het te beschadigen.

Speciale legservice kunstgras in Essen

Het aanleggen van kunstgras moet feilloos worden gedaan. Het zou namelijk zonde als er hoogteverschillen zijn in het gras of dat er zichtbare gleuven in het gras zitten. TCR Kunstgras biedt een speciale legservice aan voor kunstgras. Hierdoor laat u het aanleggen van kunstgras over aan experts die uw tuin prachtig en vakkundig aanleggen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het aanleggen van kunstgras in Essen? Wij komen graag met u contact om de mogelijkheden te bespreken.