• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras Breda

Nooit meer zorgen maken dat het gras geel wordt en het liefst doet u het gras ook zo min mogelijk onderhouden. En zodra de kinderen in de tuin spelen wilt u natuurlijk ook niet dat de knieën van uw kinderen groen zijn en er gaten zitten in het gazon. Dit kunt u eenvoudig oplossen door kunstgras aan te leggen in uw tuin in Breda. Kwalitatief hoogstaand kunstgras is niet meer van echt te onderscheiden en is daarmee een goede keuze. Het kunstgras dat wij aanleggen bij u in Breda is eenvoudig om schoon te houden en is daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. Het kunstgras watert ook af bij slecht weer, waardoor u geen plassen water in uw tuin heeft. Het kunstgras is daardoor ook rot- en schimmelvrij. Door kunstgras aan te leggen door TCR Kunstgras in uw balkon, dakterras of tuin bent u verzekerd van:

  • Weinig onderhoud
  • Uv-bestendig
  • Duurzaam
  • Rot-, en schimmelbestendig gras
  • Vakkundig aangelegd

Wij helpen u graag verder bij het aanleggen van kunstgras in uw tuin of balkon in Breda. Door kunstgras vakkundig aan te leggen kunt u nog jaren genieten van het kunstgras en is het daarmee ook een voordelige investering.

Kosten en tijd besparen met kunstgras

Kunstgras lijkt op het eerste gezicht een dure investering. In het ergste geval moet u behoorlijk wat vierkante meters volleggen met matten kunstgras. Toch is het kostenvriendelijker dan u denkt. Als eerste is kunstgras een onderhoudsarm product. U hoeft het niet te bemesten of te maaien. Ook hoeft u geen hovenier te laten komen om uw gazon te onderhouden. Daarnaast bestaan er in verschillende budgetten kunstgras. Hierdoor kunt u zelf kiezen wat het beste past. Ten slotte is het kunstgras diervriendelijk. Uw hond of kat doet zelden hun behoeften op het kunstgras en zullen het ook niet snel beschadigen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van het aanleggen van kunstgras in uw tuin in Breda? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken!