• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kunstgras Bergen op Zoom

Een onderhouds-, dier-, en kindvriendelijke tuin is iets wat iedereen graag wil hebben. Toch is het onderhouden van een gazon erg tijdrovend. U moet het gazon bemesten, maaien en onkruid verwijderen. Hierdoor bent u snel al uren kwijt aan het onderhouden van uw tuin. Daar komt ook nog eens bij dat als u op vakantie gaat in de zomer dat uw tuin snel kan verkleuren wegens watertekort. Of nog erger: het gazon sterft af. Door kunstgras aan te leggen voorkomt u al deze kopzorgen. Het kunstgras dat wij bij u thuis aanleggen in Bergen op Zoom is zeer onderhoudsvriendelijk, net echt en ten slotte weersbestendig. Door de waterafvoer voorkomt u ook plassen water en verkleint het de kans op schimmels. TCR Kunstgras legt onder andere kunstgras gazons aan in Bergen op Zoom zoals:

  • Kindvriendelijke tuinen
  • Moderne tuinen
  • Diervriendelijke tuinen
  • Openbare tuinen
  • Balkontuinen

Voor ieder gazon denken wij met u mee hoe wij deze het beste aan kunnen leggen en vooral hoeveel vierkante meters u nodig heeft. Met name bij speciale afmetingen is het belangrijk deze correct af te meten, zodat het kunstgras perfect past in uw tuin.

Weinig onderhoud, maar wel een groen gazon

Het grootste voordeel van kunstgras in uw tuin in Bergen op Zoom is dat u het niet hoeft te onderhouden. Zelfs in de warmste zomer en koudste winter, blijft uw gazon perfect groen. Daarnaast hoeft u ook nooit het gras te maaien of zorgen te maken dat uw gras gezond is. Ook is ons kunstgras Uv-bestendig. Ook raakt het kunstgras niet beschadigd bij een stevig potje voetbal. Bent u benieuwd hoe wij uw gazon aanleggen met kunstgras in Bergen op Zoom? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken voor een prachtig groen onderhoudsvriendelijk gazon. Ook kunt u bij ons terecht in onze winkel in Rucphen om het kunstgras te zien en te voelen.