• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Kindvriendelijk kunstgras

Kindvriendelijk kunstgras

Veel mensen denken bij een kindvriendelijke tuin niet snel aan kunstgras. Ze denken bijvoorbeeld dat kinderen snel verwondingen oplopen door het kunstgras. Dit klopt tegenwoordig niet helemaal meer. Kunstgras van goede kwaliteit is niet van echt te onderscheiden en heeft daardoor ook geen scherpe randen. Dit betekent dat het kunstgras zeer kindvriendelijk. Een ander voordeel is dat u geen groene vlekken meer uit de kleding hoeft te wassen van uw kind na een potje voetbal in de tuin. Hierdoor is kunstgras een zeer kindvriendelijke en duurzame optie voor uw gazon. Daarnaast heeft kunstgras nog andere voordelen zoals:

  • onderhoudsvriendelijkheid
  • diervriendelijkheid
  • uv-bestendig
  • weerbestendig

Ons kunstgras is niet alleen kindvriendelijk, maar ook bestendig tegen strenge winters en warme zomers. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Kindvriendelijk kunstgras aanleggen

Urenlang speelplezier in natuurlijk ogend kunstgras is natuurlijk het doel van iedere ouder. Daarom is het extra belangrijk om te kiezen voor kunstgras dat perfect past bij uw tuin. Ook moet u letten op andere factoren zoals het type ondergrond.

Om extra lang te kunnen genieten van het kunstgras is het zeer belangrijk om het vakkundig aan te leggen. Dit betekent dus dat de ondergrond egaal en strak moet zijn. Daarnaast is het ook belangrijk om het juiste type zand te storten namelijk: breekzand. Dit type zand laat makkelijk water door en is daardoor een goede ondergrond. Komt u er zelf niet aan uit en wilt u het leggen van een kindvriendelijk kunstgrasmat uitbesteden? TCR Kunstgras helpt u graag verder! Met jarenlange ervaring in het vak en talloze tevreden klanten weten wij precies hoe wij uw kunstgrasmat aan kunnen leggen. Bent u benieuwd hoe wij u kindvriendelijke kunstgrasgazon aanleggen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.