• Online veilig betalen
TCR Kunstgras

Goedkoop kunstgras

U wilt dat uw gazon er het gehele jaar strak bijstaat en altijd groen is!  Wegens een gebrek aan tijd of een lichamelijke beperking kan het zijn dat u de tuin niet bij kunt houden. In dat geval is het extra belangrijk om te kiezen voor een onderhoudsvriendelijk gazon.

Kunstgras is een zeer gebruiksvriendelijke optie die niet alleen geschikt is voor het gazon, maar ook voor het dakterras en zelfs balkon.

TCR Kunstgras helpt u graag verder bij het vinden van goedkoop kunstgras. Door te kiezen voor ons kunstgras bent u verzekerd van het volgende:

  • Weinig onderhoud
  • Goedkoop assortiment kunstgras
  • Weerbestendig
  • uv-bestendig
  • kindvriendelijk

Wij hebben een divers kunstgras assortiment. Bent u benieuwd wat het beste past binnen uw budget of wensen?

Wij helpen u graag! neem dan vandaag nog contact op.

 

Goedkoop kunstgras voor iedere tuin

In ons assortiment zitten verschillende soorten kunstgras. Hierdoor kunt u kiezen wat het beste bij u past. Zo hebben wij laag gras, hoog gras en ook bloeiend gras. Door te kijken wat het beste past bij de uitstraling van uw tuin, kunt u beslissen welk kunstgras het meest geschikt is.

Wij helpen u graag bij het berekenen van het aantal benodigde vierkante meters die u nodig heeft. Ook hebben wij kunstgras restanten aan een nog scherpere prijs!

 

Kunstgras: een duurzame investering

Op het eerste gezicht kan het lijken dat kunstgras een flinke investering is. Toch valt het reuze mee als u nagaat dat u jarenlang het gras niet meer hoeft te onderhouden.

Je hoeft bijvoorbeeld het gras niet meer te bemesten, te bezaaien en te besproeien. Ook hoeft u geen hovenier meer in te huren. Hierdoor is kunstgras al snel een goedkope oplossing. Ben je benieuwd welk budgetgras wij nu in ons assortiment hebben?

Neem dan eens een kijkje op onze webshop of kom eens langs in onze winkel met een showtuin van van wel +100m²!